Anderson Behel - A Magyar Anyanyelvű Body Shop

Több mint 50 éves Anderson Behel jarmujavito Magyar barat muhely itt California Santa Claraban. Teljes koru karambolos javítások és mas kisebb karcolás, horpadás javításat is valaljuk.

Balasete tortent, és szüksége van auto javitasra ? Szakembereink rendelkezesre alnak, hogy serult autojat megjavitjuk egy szigoru 20 lepcsobol allo folyamattal.

Elszeretné távolítani a bevásárlókocsi, kulcs karcolást vagy horpadást ? Anderson Behel visszaállíthatja az autója, vagy Teherautoja karcolásait és horpadásait.

Függetlenül attól, hogy csak elakarja távolítani néhány karcolásait vagy horpadásait,  autórol vagy Teherautorol, vagy esetleg balesete volt, Anderson Behel szolgáltatásaival a San Francisco öböl térség legjobb javítóműhelye.

A magyarul beszélő Ügyfélszolgálati részleg:

  • Ingyenes felvetel és szállítás
  • vontatás
  • transzferszolgáltatás
  • Berauto szolgáltatás
  • autókozmetika
  • teljes koru biztosítási kárigény rendezes

Mi tiszteletben tartjuk a sürgős eseteket, hogy mielobb járművet vissza kaphassa és azt eredeti formajaban, biztonsagban vezethesse az úton.

Kérjük, hívjon minket (408) 988 4011 (helyi); ( 866 ) 985-7504 (ingyenes ), és kérje a magyar nyelvű ügyfélszolgálati képviselőt Kokeny Gabort.

Mi eggyűt működnűnk az on Biztosítojaval!

Anderson Behel közvetlenül működik össze ezekkel a biztosító társaságokkal.Collision Repair Experts - The Independent Rating Service
Click to View Our Performance During the Last 90 Days